Log in bij Basecone

Log in bij Unit4 Multivers

Log in bij loket.nl

Log in bij Unit4 Management Monitor

Log in bij Werknemerloket

Log in bij Unit4 Prognose

Log in bij Elsevier Nextens

Log in bij Unit4 Digipoort

“Wij maken het je absoluut gemakkelijker!”

Actuele informatie direct uit uw administratie? Digitaal verwerken van uw administratie? Tegen laag tarief via ons systeem factureren? Automatische software-updates en back-ups van je administratie, zonder dat je er zelf iets aan hoeft te doen? Dit (en meer) is allemaal mogelijk met Maatman Online”

365 dagen per jaar, 24 uur per dag
Maatman Online biedt u als ondernemer de mogelijkheid om uw administratie online te regelen. Via Unit4 Multivers kun je je gegevens 365 dagen per jaar, 24 uur per dag benaderen. Vanaf kantoor, vanuit huis of waar ook ter wereld. Je werkt met een professioneel en gebruiksvriendelijk boekhoudkundig softwarepakket, waardoor je een hoop tijd en frustratie bespaart.

Als je accountant kunnen wij bovendien altijd online met je meekijken, zodat eventuele vragen veelal snel zijn opgelost.

Wij kunnen correcties doorvoeren, rapportages voor je opstellen, een beoordeling voor je uitvoeren en de resultaten met je bespreken. Kortom: meer aandacht voor de actuele stand van zaken van je onderneming.

Het softwarepakket is tevens gericht op groei.

Uit ervaring weten we dat een groeiende onderneming steeds meer behoefte krijgt aan extra functionaliteiten in de geautomatiseerde administratie. Daarom kun je de mogelijkheden van online boekhouden laten meegroeien met je onderneming. Je begint bijvoorbeeld ‘klein’, met het uploaden van facturen. Later breidt je dit uit met factureren, automatische betalingen, etc.

Training nodig?
Persoonlijk contact is bij het opstarten van online boekhouden zeer nuttig. Het voorkomt een valse start, met alle gevolgen van dien.

Cliënten die beginnen met online boekhouden kunnen daarom een training bij ons op kantoor krijgen.

%

Online

Maatman Accountants & Adviseurs… “Net Even Anders”

Ook online uw boekhouding regelen?

15 + 12 =

Ook online24/7 uw boekhouding regelen? Bel gerust, wij maken graag tijd vrij om te bespreken wat wij voor je kunnen betekenen.

Adresgegevens

Zandweegbree 7a
8472 BC Wolvega
T: (0561) 61 54 08
E: info@maatmanaccountants.nl
Maatman Accountants is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 01129497.

Openingstijden

We zijn op werkdagen geopend van
08:00 tot 17:00.