Net even anders

Ons doel is jou te ontzorgen en samen voor een gezonde bedrijfsstructuur en een succesvolle bedrijfsvoering zorgen. Zodat je goede financiële resultaten kunt boeken én op een prettige manier kunt ondernemen

 

We zijn net even anders, onder andere omdat we op een betrokken manier, met veel empathie, zowel op het zakelijke als persoonlijke vlak, jou als ondernemer vooruit willen helpen. We weten als geen ander dat je als ondernemer  regelmatig voor belangrijke keuzes komt te staan, die een brede kennis van zaken vergen waarin je soms snel moet beslissen. Tot slot zijn we qua doen en laten niet vergelijkbaar met een standaard accountantskantoor.

Ontdek waarom wij net even anders zijn, we nemen namelijk graag persoonlijk met je door wat wij voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen.

  • Fiscaal ontzorgd 99% 99%
  • In de cloud 80% 80%
  • Altijd up-to-date 72% 72%

%

100% betrokken

Heb ik als ondernemer een accountant nodig? Ja, wij vinden van wel. Als serieuze ondernemer wil je je volledig richten op dat waar je goed in bent: ondernemen in jouw tak van sport. Maar hiervoor heb je wél betrouwbare financiële gegevens nodig: voor jezelf, maar ook voor eventuele mede-eigenaren, de bank en natuurlijk de fiscus.

Het overgrote deel van de MKB-ondernemers heeft onvoldoende tijd of deskundigheid om zelf alles financieel en administratief goed op een rijtje te houden.

Daar komen wij in de picture:

Maatman Adviseurs heeft een erg duidelijke manier van uitleggen en ondersteunen, waardoor ik het gevoel heb de juiste keuzes te kunnen maken, zonder dat ik het idee heb dat de keuzes voor mij gemaakt worden.

Anoniem

Anoniem

Een goed advies-, en accountantskantoor  bespaart je  tijd en veel onnodige zorgen. Doordat we meedenken en vaak net even anders naar je onderneming kijken, worden  er geen ‘kansen’ gemist als het gaat om bijvoorbeeld mogelijke verbeterpunten, besparingen, subsidies etc.

Als het nodig is, trekken wij tijdig aan de bel. Door gebruik te maken van onze ondersteuning weet je 24/7 hoe je er voor staat via ons online diensten pakket, zodat je met veel minder zorgen en meer tijd succesvol kunt ondernemen.

We zijn dé specialist op financieel-administratief gebied in Wolvega. We stellen financiële rapportages voor je  op en kennen alle fijne kneepjes van de belastingwetgeving. Dit maakt ons tot dé adviseur en vertrouwenspersoon van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in Friesland

Daarnaast ondersteunen we jou als  ondernemer bij het bepalen van beleid. Wij geven de financiële en fiscale consequenties van je beleid overzichtelijk weer. Voor jou als ondernemer is die informatie enorm belangrijk. Alleen op basis hiervan kun je namelijk beoordelen hoe je bedrijf ervoor staat en of bijvoorbeeld een investering of een nieuw ingeslagen koers verantwoord is. Daarin zijn we volwaardig sparringpartner en zeker geen ‘jaknikkers’.

Je kunt ons uiteraard ook raadplegen bij financieel-administratieve adviesopdrachten, overnames, opvolging, start of beëindiging van je bedrijf. Hierbij voorzien wij je graag van fiscale, economische, sociale en fiscaal juridische adviezen. Daarnaast helpen wij veel van onze klanten met bijvoorbeeld managementondersteuning of advisering bij automatiseringsvraagstukken en hebben een heel netwerk van adviseurs.

Maatman Adviseurs & Accountants… ‘Net Even Anders’

Meer informatie, of een vraag?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie of persoonlijk contact? Bel gerust, wij maken graag tijd vrij om te bespreken wat wij voor je kunnen betekenen.

Adresgegevens

Zandweegbree 7a
8472 BC Wolvega
T: (0561) 61 54 08
E: info@maatmanaccountants.nl
WhatsApp: +31657922012
Maatman Accountants is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 01129497.

Openingstijden

We zijn op werkdagen geopend van 08:00 tot 17:00.